måndag 11 november 2013

Kallt och skoproblem

Leopold är en tågångare. Det senaste året har det blivit ännu mer. Använder halva trampdynan och lägger tyngden på tårna istället. Han blir tio cm längre..
I somras gick det bra då han kunde springa barfota eller i sina foppatofflor. Men nu när det är vått och kallt ute är det mycket svårt. 
Han kan inte sätta ned sin fot längre:(
Hälsenan är nu så kort och spänd. Vaderna har fullt med muskelknutor och han har verkligen de största muskler jag har sett på en sjuåring!
Om två veckor ska vi äntligen få träffa en specialist efter lång väntan. Antagligen blir det en operation som innebär flera veckors gipsning. Hur det ska fungera för Leopold vet jag inte. Vi har mycket att ta ställning till. 
Som det är nu har vi inga vinterskor. Vi har åkt runt och vänt upp o ner på alla skor och stövlar i vår desperata jakt. 
Nu har han gummistövlar där hälen är ca 5-6 cm ovanför sula . Det var det bästa vi hittade. 
Ont i magen av allt kring Leopold. Räckte det inte redan? Varför måste allting vara en kamp? 

Vi har masserat och sträckt i de stackars fötterna i fyra månader för att försöka göra de mjukare. 
Vi gör så gott vi kan men det räcker ju inte!! :( :(
Frustrerande och ledsamt är bara förnamnet. 


2 kommentarer:

  1. Vilken sits att vara i, hur vet man vad som är bäst för Leopold i längden. Om du söker på, Stepping Stones - N - Stilts så ser du ett hjälpmedel som har använts av några jag känner deras son gick på tårna pga att han inte tyckte om känslan som, golvet etc gav när han satte ner hela foten. Han hade dock inte Leopolds problem med för korta hälsenor :( hoppas specialisten kan hjälpa er hitta en lösning som är acceptabel för både Leopold och för er andra.

    SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande till mig. Jag svarar på alla frågor, stora som små :) Kram Helene